Voice Voice
سئو برای مدیران-3
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 

چند توضیح مهم درباره این فایل صوتی

این متن، پیاده‌سازی شده فایل صوتی است. ممکن است در پیاده‌سازی «لحن» به درستی منتقل نشده باشد یا پس از پیاده‌سازی، ویرایش محدودی شده باشد. اگر نظر من را خواسته باشید، شخصاً شنیدن فایل صوتی را توصیه می‌کنم.

سلام. من عادل طالبی هستم و در این سومین فایل صوتی از سری فایل‌های صوتی سئو (SEO) برای مدیران می‌خواهم دربارۀ نوع دیگری از گزارش‌هایی که در حوزۀ سئو (SEO) به‌عنوان یک مدیر باید از فردی که مسئول انجام کارهای سئو (SEO) هست بخواهید صحبت بکنم.

 

گزارش‌های کامپرتیو (Comparative) 

ما به‌عنوان مدیر یا مدیر دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) یا مالک کسب‌وکار باید روی مجموعه‌گزارشاتی فوکوس (Focus) بکنیم و تمرکز بکنیم که بتواند به ما کمک بکند اشکالات کارمان را به ما نشان بدهد، اشکالات فرایندها را نشان بدهد و همین‌طور نقاط قوتمان را به ما نشان بدهد که کجاها داریم درست راه را می‌رویم و کارها را درست انجام می‌دهیم و کجاها احتمالاً نیاز به صرف منابع بیشتر هست، کجاها نیاز به اصلاح فرایندها هست و یکی از گزارشات مهمی که ما لازم داریم برای اینکه به این آگاهی برسیم که فرایندهایمان کجایش اشکال دارد و کجاها خوب است، کجاها را نباید رها کنیم، کجاها را باید بیشتر انرژی بگذاریم، گزارش‌های کامپرتیو (Comparative) هست یا گزارش‌های مقایسه‌ای.

گزارش‌های مقایسه‌ای در حوزۀ سئو (SEO) بر اساس گزارشی که از طریق سرچ کنسول (Search Console) یا گوگل وبمستر تولز (Google Webmaster Tools) به دست می‌آید انجام می‌شود. من این را توضیح می‌دهم اول برایتان که دقیقاً بفهمیم که دربارۀ چی داریم صحبت می‌کنیم.

 

Search Console یا همان Webmaster Tools

ما ابزاری داریم به نام سرچ کنسول (Search Console) که قبلاً ما به آن می‌گفتیم وبمستر تولز (Webmaster Tools)؛ البته هنوز هم آدرسش در گوگل، گوگل دات کام اسلش وبمستر تولز(google.com/webmastertools) است. در این قسمت ما یک گزارشی داریم، یک ریپورتی (Report) داریم در قسمت سرچ (Search)، آنجا می‌گوید سرچ کوئری (Search Query). در سرچ کوئری‌ها (Search Query) گوگل خودش می‌آید به ما می‌گوید که ای کسی که صاحب این سایت هستی، آقای طالبی، آقای مدیر، در هفتۀ اخیر یا در 28 روز اخیر یا در 90 روز اخیر، حالا آن‌ها را شما می‌توانید انتخاب بکنید، مثلاً در حوزۀ وب (Web) در این مجموعه‌کلمات حدود هزار تا از بیشترین کلماتی که سرچ (Search) شده‌اند را نشان می‌دهد منتها با این ترتیب: آن کلماتی که بیشترین کلیک (Click) را به سمت سایت شما هدایت کرده. یک لیستی است یک ستونش هست کیورد (Keyword) یا همان کلمۀ کلیدی، مثلاً آنجا عبارت را نوشته.

فرض کنید سایت من سایت شخصی است، اسم من هم عادل طالبی است. مثلاً کلمات کلیدی عادل طالبی، تماس با عادل طالبی، چه می‌دانم، بازاریابی دیجیتال عادل طالبی و غیره است، این‌ها را می‌نویسد. در یک ستون دیگر اسمش هست ایمپرشن (Impression). می‌گوید که چند بار در هرکدام از این کلمات کلیدی در معرض دید مخاطبان قرار گرفته این لینک (Link) سایت شما. البته الزاماً صفحۀ اصلی نیست؛ هر صفحه‌ای از سایت شما که به آن کلمۀ کلیدی مرتبط بوده. حالا ممکن است که با آن کلمۀ کلیدی در آن بازۀ زمانی یک صفحۀ خاص باشد یا چند صفحه تغییر کرده باشد. به هر حال می‌گوید که یکی از صفحات سایت تو را در این کلمۀ کلیدی این‌قدر بار در معرض دید قرار داده‌اند.

 

ایمپرشن الزاماً به‌معنی دیده‌شدن نیست!

دقت کنید که ایمپرشن (Impression) یا در معرض دید قرارگرفتن الزاماً به‌معنی دیده‌شدن نیست؛ مثلاً ممکن است که پوزیشن (Position) لینک (Link) شما یا جایگاه لینک (Link) شما جایگاه چهارم بوده باشد و عملاً کسی که سرچ (Search) کرده، خیلی از کسانی که سرچ (Search) کرده‌اند اصلاً به لینک (Link) چهار نرسیده باشند و همان لینک (Link) اول را کلیک (Click) کرده باشند. ایمپرشن (Impression) سنجۀ خیلی دقیقی نیست. من قبلاً دربارۀ این در وبینار بازاریابی دیجیتال برای مدیران صحبت کرده‌ام که می‌توانید آن وبینار را در کانال آپارات من (aparat.com/adel.talebi) ببینید.

 

 ستون کلیک 

خب پس ستون دوم شد ایمپرشن (Impression). ستون بعدی ستون کلیک (Click) هست؛ به ما می‌گوید که حالا از این چند نفر، حالا چند نفر، چند صد نفر، چند هزار نفر، حتی چند ده‌هزار نفر در معرض دیدشان قرار گرفته این ایمپرشن (Impression) را در این عبارت داشته‌اند چند نفر کلیک (Click) کرده‌اند. مثلاً فرض کنید هزار نفر ایمپرشن (Impression) داشتیم، صد نفر کلیک (Click) کرده‌اند.

 

ستون CTR

ستون چهارم می‌شود سی‌تی‌آر (CTR) یا کلیک-ترو ریت (Click-Through Rate). کلیک-ترو ریت (Click-Through Rate) می‌گوید که چند درصد از افرادی که این را دیده‌اند رویش کلیک کرده‌اند؛ در واقع حاصل تقسیم همین دو ستون قبلی است.

 

ستون Average Position

ستون بعدی هم ستونی است به اسم اورج پوزیشن (Average Position). در اورج پوزیشن (Average Position) به شما می‌گوید گوگل که به‌طور متوسط در چه جایگاهی آن صفحات سایت شما را در این عبارت کلیدی نشان داده. معمولاً این عدد یک عدد ممیزدار است. ممکن است بگویید خب جایگاه گوگل یا یک است یا دو یا سه. درست است اما مثلاً یک نفر که داخل تهران است ممکن است که عادل طالبی را سرچ بکند فرض بفرمایید در جایگاه یک ببیند آن صفحۀ سایت من را، یک نفر دیگر که در اصفهان است در جایگاه دو ببیند؛ بنابراین اینجا میانگینش را اگر دو تا باشد می‌شود 5/1. حالا اگر ده نفر سرچ کرده باشند، 7 نفر در جایگاه یک دیده باشند 3 نفر در جایگاه مثلاً دو دیده باشند خب اینجا میانگین وزنی می‌گیریم.

مثلاً فرض کنید حالا عدد دقیقش را من محاسبه نمی‌توانم بکنم چون الان پشت فرمان هستم و البته در ترافیک نشستیم اینجا تا ببینیم این ترافیک نیمه‌شبِ بر اثر احتمالاً یک تصادف چه زمانی باز می‌شود و من از این فرصتم استفاده کرده‌ام که این فایل صوتی را ضبط کنم. خلاصه مثلاً شده 3/1. پس 3/1 یعنی این. پس یک اورج پوزیشن (Average Position) هم داریم. خب این خیلی گزارش خوبی است. مثلاً من ماهیانه می‌گیرم متوجه می‌شوم به‌به! در ماهِ فرض بفرمایید گذشته، در 30 روز گذشته من در این عبارت‌ها فرض بفرمایید که صدهزار بار در معرض دید قرار گرفته‌ام، یعنی در واقع یکی از صفحات سایت من در معرض دید قرار گرفته و مثلاً بیست‌هزار نفر کلیک (Click) کرده‌اند، ده‌هزار نفر کلیک (Click) کرده‌اند، پانزده‌هزار نفر کلیک (Click) کرده‌اند. میانگین جایگاه‌ها را داریم، همۀ این‌ها را داریم. خیلی خوب است این گزارش منتها این گزارش به‌تنهایی همه‌چیز نیست. گزارش مقایسه‌ای سئو (SEO) گزارشی است که من این گزارش را در یک بازۀ زمانی مشخص مثلاً یک هفته بگیرم، بعد هفتۀ بعد هم همین گزارش را بگیرم. طبیعی است که در هفتۀ آینده گزارش متفاوت از این گزارش باشد. یک سری از کلمات کلیدی که این هفته موردسرچ (Search) مردم قرار می‌گیرند ممکن است هفتۀ بعد کمتر موردسرچ (Search) قرار بگیرند. یک سری از کارهایی که من در حوزۀ سئو (SEO) می‌کنم منجر به افزایش یا ارتقای آن پوزیشن (Position) لینک (Link) صفحات سایت من می‌شود و رشد بکند، بهبود داشته باشم. یک سری از عبارت‌ها ممکن است که افت داشته باشم.

اگر این دو گزارش را، یعنی برای دو بازۀ زمانی مشخص را، با همدیگر مقایسه بکنیم در کنار همدیگر ما به کامپرتیو ریپورت (Comparative Report) یا گزارش مقایسه‌ای رسیدیم. گزارش مقایسه‌ای این‌گونه است. یک بازۀ زمانی را مثلاً بیایید با هفته مثال بزنم. خود من دقیقاً این کار را می‌کنم و گزارشاتم هفتگی است. کسی که مسئول کارهای سئوی (SEO) ما هست موظف است روزهای دوشنبه رأس ساعت 10 صبح گزارش سرچ کنسول (Search Console) را بگیرد. این را نگه می‌داریم. هفتۀ بعد هم دوباره دقیقاً دوشنبه 10 صبح. این خیلی مهم است که دقیقاً در یک روز مشخص از هفته این گزارش هفتگی و در یک ساعت مشخص گرفته بشود. این دو را اکسپورت (Export) می‌گیرد. خود همان ابزار سرچ کنسول (Search Console) اکسپورت (Export) هم دارد که خروجی این را به ما می‌دهد. حالا من دو اکسل دارم، در واقع سی‌اس‌وی (CSV) هست که تبدیلش می‌کنیم به اکسل و این دو شامل مجموعه‌ای از کلمات کلیدی است که هفتۀ قبل و این هفتۀ اخیر موردسرچ (Search) مردم واقع شده‌اند و منجر به کلیک‌هایی (Click) به سایت من شده.

 

Access Database

ما با استفاده از یک ابزار، حالا ما خودمان از طریق یک دیتابیس اکسس (Access Database) درست کرده‌ایم با آن، این دو اکسل را ایمپورت (Import) می‌کنیم داخل دو تیبل (Table) با یک ماکرویی (Macro) که نوشته شده و این کدی که نوشته شده یک گزارش از این خروجی می‌گیریم. این خروجی سه بخش دارد: بخش اول یک لیست است که به من می‌گوید آقای طالبی در گزارش هفتۀ قبل نسبت به این هفته، این کلمات کلیدی وجود داشت اما در هفتۀ اخیر این کلمات وجود ندارند. پس من می‌فهمم که در تعدادی از کلمات کلیدی یا آن کیوردها (Keyword) من از نتایج جست‌وجوی مردم حذف شده‌ام. حالا دو حالت دارد: یا من کلاً حذف شده‌ام مثلاً پنالتی (Penalty) شده‌ام، مثلاً اتفاقی افتاده برای سایت من یا نه، رقبای جدی آمده‌اند کلاً صفحه را پر کرده‌اند. این یک حالت است. یک حالت دیگر هم وجود دارد اینکه آن کلمه در این هفته دیگر سرچ (Search) نشده. آن کلمه، کلمۀ در واقع مدت‌دار بوده و در یک مدت مشخصی موردسرچ (Search) مردم بوده حالا دیگر نیست. تشخیص این با منِ کارشناس است، منِ صاحب سایت است. من متوجه می‌شوم مثلاً فرض کنید که هفتۀ قبل در عبارت خرید موبایلِ مثلاً هواوی فرض بفرمایید که 300 کلیک (Click) گرفته‌ام این هفته نگرفته‌ام، کلاً نبوده‌ام. خب اینجا مشخص است که مشکل جدی هست.

اما مثلاً فرض بفرمایید که ما یک رویدادی داریم به اسم رویداد دورهمی در مسیر بازاریابی دیجیتال. هفتۀ قبل اطلاعیه‌ای داشتیم و این برگزار شد تمام شد، خب مردم هم سرچ (Search) کرده‌اند داخل گوگل. با رویداد دورهمی در مسیر بازاریابی دیجیتال ما آمده‌ایم و دیده شده‌ایم ولی این هفته دیگر نیست، اصلاً رویداد تمام شده. همایشی بوده، نمایشگاهی بوده دیگر مردم سرچش (Search) نمی‌کنند. نمایشگاه برگزار شد تمام شده. طبیعی است که ما دیگر داخل لیست نباشیم. پس بخش اول، لیستی از کلماتی است که ما در هفتۀ قبلی یا مبنا یا آن جدول اولیه بودیم ولی در جدول دوم نیستیم. جدول دومِ لیست مقایسه‌ای کلماتی است که در این هفته آمده‌ایم و در آن هفتۀ قبلی نبودیم. این هم به ما یک اینسایت (Insight)، یک دید، یک نگاه خوبی می‌دهد که ما الان در چه کلماتی آمده‌ایم اول.

 

ما دو تیپ کلمۀ کلیدی داریم!

باز در این شرایط هم نکتۀ مهم این است که ما دو تیپ در واقع کلمۀ کلیدی داریم. تیپ اول کلماتی هستند که باید خوشحال باشیم که آمدیم. مثلاً هفتۀ قبل در فرض کنید خرید موبایلِ چه می‌دانم، نمی‌دانم الان مارک چه داریم، مثلاً آیفونِ فلان نبوده‌ایم این هفته آمده‌ایم. خب این خیلی خوب است که آمده‌ایم. یک وقت‌هایی هم هست نه، همین نمایشگاه است. آقا هفتۀ قبل اصلاً ما قرار بوده داخل نمایشگاهِ مثلاً الکامپ شرکت کنیم. نمایشگاه الکامپ این هفته ملت مثلاً خبرش رفت روی سایت‌ها و اطلاع‌رسانی شد و در تلویزیون اطلاع‌رسانی شد و ملت آمدند سرچ (Search) کردند. ما هم از قبل سئو (SEO) کرده بودیم، در جایگاه خوبی بودیم؛ اما هفتۀ قبل کسی سرچ (Search) نمی‌کرد اصلاً. این هفته سرچ‌هایش (Search) شروع شده و ما دیده شدیم. پس این‌ها را هم باید تشخیص بدهیم و جدا کنیم. یک لیست دیگر هم داریم لیست سوم که آن هم بسیار بسیار مهم است. آن می‌گوید آقای طالبی، در هفتۀ قبل در این کلمات بودی این هفته هم هستی منتها در هفتۀ قبل در همین لیست سوم در این کلمات مثلاً جایگاهت نسبت به هفتۀ قبل ارتقا پیدا کرده. میزان سرچ (Search) بیشتر شده، میزان کلیک (Click) بیشتر شده یا برعکس، جایگاهت کاهش پیدا کرده. میزان کلیک‌ها (Click) کم شده، سی‌تی‌آرت (CTR) کم شده و الی آخر. پس شد سه لیست مقایسه‌ای با مقایسۀ دو هفتۀ مشابه، دو مدت‌زمان مشابه، دو بازۀ زمانی مشابه. حالا یک نکتۀ مهم این است: ما معمولاً هفته‌به‌هفته این را می‌گیریم و این هفته را با هفتۀ قبل می‌توانیم مقایسه کنیم. این هفته را با هفته‌ای در یکی، دو ماه قبل می‌توانیم مقایسه کنیم.

یکی از سرچ‌های (Search) بسیار مهم و یکی از گزارش‌های خیلی مهم من سالیانه است؛ یعنی همین هفتگی را می‌گیرم، هفتۀ اول مهر را در سال 97 با هفتۀ اول مهر 96 مقایسه می‌کنم ببینم در این یک سال اوضاعمان چطور بوده، از کجا آمدیم به کجا رفتیم، چه اتفاقی برایمان افتاد. این گزارش مقایسه‌ای یک دید خوب، یک نگاه خوب، یک نگاه کلی خوبی می‌دهد به فرایندهای سئوی (SEO) من. من در چه کلماتی بالا هستم، در چه کلماتی مورد سرچ (Search) قرار می‌گیرم و در معرض دید مخاطب‌ها قرار می‌گیرم، در چه کلماتی جایگاه‌های مناسبی دارم، در چه کلماتی دارم افت می‌کنم، در چه کلماتی دارم رشد می‌کنم، در چه کلماتی نبودم حالا هستم، در چه کلماتی بودم الان نیستم و بعد با یک کار فنی و تکنیکی می‌توانیم کلمات کلیدی بحرانی را تشخیص بدهیم آن‌هایی که داریم اوت (Out) می‌شویم یا کلمات کلیدی یا عبارات کلیدی که خیلی خوب بوده که باید می‌بودیم و الان هستیم. این‌ها را تشخیص بدهم، بیشتر رویشان انرژی بگذارم.

 

بررسی Conversion Rate با Google Analytics

می‌توانم از طریق گوگل آنالیتیکس (Google Analytics) این کلمات را بروم دانه‌دانه بررسی بکنم و تشخیص بدهم کدامشان کانورژن ریت (Conversion Rate) خوبی دارند. دربارۀ گل ستینگ (Goal Setting) و کانورژن ریت (Conversion Rate) من یک وبیناری برگزار کردم که آن را می‌توانید در یوتیوب من ببینید: youtube.com/c/adeltalebi. آنجا وبینار شمارۀ دو گوگل آنالیتیکس (Google Analytic) هست. در شمارۀ یکش که داخل آپارات است مبانی آنالیتیکس (Analytic) را گفته‌ام، در شمارۀ دو گل ستینگ (Goal Setting) را گفته‌ام که چگونه می‌توانیم گل (Goal) ست کنیم برای اینکه بتوانیم کانورژن‌ها (Conversion) را محاسبه بکنیم. حالا این گزارش مقایسه‌ای در کنار این عبارت‌هایی که درآمده، با استفاده از کانورژن ریت (Conversion Rate) به ما دقیقاً می‌گوید ما در کجاها نیاز داریم که منابع بیشتری را در حوزۀ سئو (SEO) صرف کنیم، روی چه کلماتی با توجه به کانورژن ریت (Conversion Rate). این گزارش مقایسه‌ای به ما نشان می‌دهد که کجا نقاط بحرانی‌مان هست، کجا باید حواسمان را بیشتر جمع بکنیم.

 

سخن پایانی

خیلی خوب! فکر می‌کنم که صحبتی که در این فایل صوتی که فایل صوتی شمارۀ سه از سری فایل‌های صوتی سئو (SEO) برای مدیران هست صحبت‌هایم کافی بوده باشد. عذرخواهی بنده را بپذیرید اگر احیاناً جایی جمله‌هایم یک مقدار منقطع بود، یک جاهایی مکث داشتم، یک جاهایی فعل و فاعلم با همدیگر جور نیامد. به‌خاطر اینکه خب داخل ماشین بودم و ممکن است که تمرکزم کافی نبوده باشد، همین‌طور به‌خاطر صدای گرفته‌ام که به‌خاطر سرماخوردگی هست عذرخواهی من را می‌پذیرید.

من در پایان صحبت‌هایم یک خلاصۀ کوتاهی از صحبت‌هایم را تکرار بکنم. دربارۀ این صحبت کردیم که یکی از گزارشات بسیار مهم برای یک مدیر، حالا می‌خواهد این مدیر مالک کسب‌وکار باشد، می‌خواهد مدیر کسب‌وکار باشد، می‌خواهد این مدیر در واقع مدیر دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) باشد یا کسی که مسئولیتی دارد که مسئول نظارت بر فرایندها هست به هر حال یک گزارشاتی را لازم دارد. یکی از این گزارشات قبلاً گزارشات اکتیو ریپورت (Active Report) را گفتیم، پسیو ریپورت (Passive Report) را گفتیم. یکی از گزارشات، گزارش مقایسه‌ای بود. اگر خاطرتان باشد در پسیو ریپورت (Passive Report) همین گزارش بود منتها پسیو ریپورت (Passive Report) فقط یک گزارشی بود که می‌گفت اوضاع چطوری است الان اما گزارش کامپرتیو (Comparative) یا مقایسه‌ای به ما در دو بازۀ زمانی مشخص و معین می‌گوید که اوضاعمان چگونه هست و رشد یا کاهشمان در چه کلمات کلیدی هست. توضیح دادیم که سه لیست از مقایسۀ این دو خروجی از سرچ کنسول (Search Console) به دست می‌آید. لیست اول می‌گوید در چه کلماتی بودیم حالا نیستیم، لیست دوم می‌گوید در چه کلماتی نبودیم حالا هستیم و لیست سوم می‌گوید در چه کلماتی بودیم الان هم هستیم اما به هر حال جایگاهمان، اورج پوزیشنمان (Average Position)، ایمپرشنمان (Impression)، سی‌تی‌آرمان (CTR) تغییر کرده. تحلیل تغییر سی‌تی‌آر (CTR)، تحلیل خود سی‌تی‌آر (CTR)، تحلیل خود ایمپرشن (Impression)، تحلیلِ در واقع این پارامترها خودش یک فایل صوتی مجزا را می‌طلبد که اگر فرصت بکنم ان‌شاءالله در فایل صوتی شمارۀ 4 یا 5 به آن هم اشاره خواهم داشت. خود بحث سی‌تی‌آر (CTR) و تحلیل آن بحث مهمی است برای یک مدیر. یک نکتۀ کوچک که در صحبت‌هایم فراموش کردم بگویم و مایلم که اینجا حتماً به آن اشاره کنم این است که نظمِ گرفتن این گزارش. اگر گزارش را سی‌روزه می‌گیرید، چون آنجا گزینه‌های مشخصی دارد. عذرخواهی می‌کنم، 28روزه دارد، 90روزه دارد، یک‌هفته‌ای دارد. هرکدام را که انتخاب می‌کنید باید به آن پایبند باشید برای اینکه بتوانید گزارش مقایسه‌ای درستی بگیرید. اگر هفتگی می‌گیرید، هر هفته مثلاً دوشنبه. حالا چرا من دوشنبه‌ها را انتخاب کردم؟ به‌خاطر اینکه تعطیلات ما را که پنج‌شنبه و جمعه است و معمولاً در بسیاری از سایت‌ها پنج‌شنبه و جمعه ما با یک کاهش بازدیدی مواجه هستیم در خیلی از سایت‌ها، آن را در دل هفته بگنجانم. به‌علاوۀ اینکه چون اهمیت دارد که ما در یک روز مناسبی در واقع این گزارش را بگیریم و آن کسی که دارد گزارش را می‌گیرد حتماً آن کار را انجام بدهد، معمولاً شنبه و یک‌شنبه در کارهای ما مقداری شلوغ است، کارهای متفرقه داریم. دوشنبه‌ها را انتخاب کردیم. اما اگر دوشنبه را انتخاب کردید برای این کار یا سه‌شنبه را یا شنبه یا جمعه یا هرچه، اگر انتخاب کردید برای اینکه بتوانید گزارش در واقع خروجی سرچ کنسول (Search Console) را بگیرید، همیشه باید دوشنبه‌ها همان ساعتی که گزارش‌های قبل را گرفته‌اید بگیرید حتی اگر تعطیل باشد. می‌خواهد روز اول فروردین باشد، می‌خواهد 29 اسفند باشد، می‌خواهد عاشورا باشد، می‌خواهد تاسوعا باشد، می‌خواهد هر تعطیلی، هر مناسبتی باشد باید دوشنبه‌ها بگیرید. اگر نگیرید آن لیست مقایسه‌ای دیگر ارزشی ندارد. باید با یک هفتۀ دیگر انجام بدهید. دو تیپ مقایسه هم داشتیم که این خیلی مهم است: یکی با مدت مشابه قبلی مثلاً این هفته با هفتۀ قبل. این خیلی گزارش خوبی است و تیپ بعدی این هفته با هفتۀ مشابه در سال قبل. این هم بسیار کمک می‌کند به ما به‌عنوان یک مدیر که بتوانیم ببینیم چه اوضاعی داشته‌ایم در این یک سال و آنالیز کلی داشته باشیم و دائماً این تحلیل‌هایمان را به‌روز نگه داریم. من معمولاً هر دو را همزمان می‌گیرم؛ یعنی هم این هفته با هفتۀ قبل را مقایسه می‌کنیم، یک نگاه می‌اندازم و آنالیز می‌کنم و هم این هفته با هفتۀ مشابه در سال گذشته را. متشکرم از توجهتان به این فایل صوتی. امیدوارم نکاتی که در این فایل صوتی گفته شد برای شما مفید بوده باشد. خدانگهدار.

نویسنده: عادل طالبی

سئو برای مدیران
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

پرسش درباره این مطلب

  • CTR چیست؟

    CTR که مخفف Click Trough Rate است به نسبت تعداد کلیک‌های انجام شده روی لینک موردنظر به تعداد کل نمایش آن لینک می‌گویند.

  • Conversion rate چیست؟

    conversion rate یا نرخ تبدیل درصد نفراتی است که هدف مورد نظر ما را مانند خرید یا ثبت‌نام انجام داده‌اند.

  • گزارش‌های Comparative چیست؟

    گزارش‌های مقایسه‌ای در حوزۀ سئو (SEO) بر اساس گزارشی که از طریق سرچ کنسول (Search Console) انجام می‌شود بدست می‌آید. این گزارش‌ به ما کمک می‌کند به این آگاهی برسیم که فرایندهایمان کجایش اشکال دارد و کجاها خوب است، کجاها را نباید رها کنیم و کجاها باید بیشتر انرژی بگذاریم .

نظر بدهید، بپرسید، پیشنهاد یا انتقاد کنید!

ایمیل شما منتشر نمی‌شود. وب‌‌سایت نمایش داده شده، به سایت شما لینک می‌شود..


علاوه بر اطلاعات فوق، IP شما هم ذخیره می‌شود. پاسخ پیام شما، برایتان ایمیل می‌شود. پاسخ به پیام‌ها و سوالات شما با توجه به مشغله‌های کاری، ممکن است چند روزی طول بکشد. اگر Login باشید برای هر نظر، پیشنهاد، انتقاد یا پرسشی که مطرح می‌کنید، امتیاز هم می‌گیرید. بعداً با این امتیازها می‌توانید کتاب بخرید یا در وبینارها و دوره‌ها با تخفیف ویژه شرکت کنید!
پیام‌های کوتاه مانند پیام‌های تشکر (مثلاً: عالی، چه خوب و ...) یا پیام‌هایی که ارتباطی با این مطلب ندارند، منتشر نمی‌شوند.

هر نوع استفاده‌ای از محتوای سایت آزاد است. هر جا دوست داشتید با یا بدون ذکر منبع، استفاده کنید. اگر لینک بدهید که... ممنونم! فالو باشد که فبهاالمراد ❤️